Izdelki za rekuperacija kislin (4)

Citronska kislina

Citronska kislina

Citronska kislina se naravno pojavlja v citrusu, lahko pa se tudi proizvaja. Industrijska citronska kislina se večinoma proizvaja s fermentacijo ali kemično reakcijo. Ta zadnja metoda se uporablja pri približno 90 % svetovne proizvodnje in temelji na fermentaciji z uporabo encimov in sevov mikroorganizmov, najpogosteje Aspergillus niger. Citronska kislina ima sposobnost stabilizacije emulzij in preprečuje ločevanje maščob. Končni izdelek je na voljo v obliki prahu ali granulatov kot anhidrid citronske kisline.
Encimi - PEKARSKI ENZIMI, MLEČNI ENZIMI

Encimi - PEKARSKI ENZIMI, MLEČNI ENZIMI

{"Glucose oxydase":"Glukoza oksidaza","ENZYMES LAITIÈRES:":"MLEČNE ENZIMI:","Cellulases EC 3.2.1.4":"Celulaze EC 3.2.1.4","Pepsine EC 3.4.23.1":"Pepsin EC 3.4.23.1","Lipoxygénase":"Lipoksigenaza","Amylases EC 3.2.1.1":"Amilaze EC 3.2.1.1","Lactase EC 3.4.23.1":"Laktaza EC 3.4.23.1","Transglutaminase":"Transglutaminaza","Chymosine EC 3.4.23.4":"Kimosin EC 3.4.23.4","Lipases EC 3.1.1.3":"Lipaze EC 3.1.1.3","Protéase EC 3.4.21.112":"Proteaza EC 3.4.21.112","ENZYMES DE BOULANGERIE":"PEKARSKI ENZIMI"}
Citronska kislina

Citronska kislina

Citronska kislina se naravno nahaja v citrusu, vendar jo je mogoče tudi proizvesti. Industrijska citronska kislina se večinoma proizvaja s fermentacijo ali s kemično reakcijo. Ta zadnja metoda se uporablja pri približno 90 % svetovne proizvodnje in vključuje fermentacijo z encimi in mikrobnimi sevi, najpogosteje Aspergillus niger. Citronska kislina ima sposobnost pomagati stabilizirati emulzije in preprečuje ločevanje maščob. Končni izdelek je na voljo v obliki prahu ali granulata kot anhidrid citronske kisline.
Encim - PEKARSKI ENZIM, MLEČNI ENZIM

Encim - PEKARSKI ENZIM, MLEČNI ENZIM

{"BACKENZYME":{"Amilaze":"EC 3.2.1.1","Lipooksigenaza":"","Oksidaza Glukoze":"","Lipaze":"EC 3.1.1.3","Transglutaminaza":"","Celulaze":"EC 3.2.1.4","Proteaza":"EC 3.4.21.112"},"MILCHENZYME":{"Laktaza":"EC 3.1.1.23","Lipaze":"EC 3.1.1.3","Pepsin":"EC 3.4.23.1","Kimosin":"EC 3.4.23.4"}}